Howard Springs - Reisverslag uit Howard Springs, Australië van ReeuwijkDownUnder - WaarBenJij.nu Howard Springs - Reisverslag uit Howard Springs, Australië van ReeuwijkDownUnder - WaarBenJij.nu

Howard Springs

Door: ML

Blijf op de hoogte en volg

26 Augustus 2014 | Australië, Howard Springs

Een langzame opruimochtend. We proberen of Jack in de nieuwe tas past. Not! Willem besluit een van Jacks horens af te zagen (die plakken we thuis weer vast). Nu past Jack wel in de oude tas. Loet doet nog een paar wasjes en schrijft achterstallige verslagen.
's Middags rijden we naar Darwin en doen boodschappen bij de Woollies. Op de Esplanade picknicken we met stokbroodjes, tapenade, kip, wijn en cola. Daarna bezoeken we de olie opslagtanks uit de WOII en zwemmen we in de lagoon. En toen bleek de auto niet te
starten.... Gelukkig liepen er net een heleboel sterke bouwvakkers langs die ons een duwtje gaven. Als laatste programmapunt reden we naar Aquascene waar we (wilde) vissen hebben gevoerd. Geweldig om zoveel verschillende vissen van zo dichtbij te kunnen zien.
De maanvissen aten zelfs uit je hand! Supergaaf dit. Op de camping zagen we Bart, Sas en de boys weer. Zij zijn via een andere route teruggereden en hebben onder andere de Wolf Creek Crater bezocht. Bij het diner met garnalen, hamburgers en worstjes wisselden we alle verhalen uit.
De dag werd afgesloten met een nachtelijke zwempartij waarbij een groot aantal witte walvissen te zien waren;-)